bumper ball

Vil du være med til at skabe den perfekte dag på fodboldbanen? Så er det alfa og omega med bumper ball som aktivitet. Du har måske allerede set de populære bumber balls før – det er en oppustelig bold, man får spændt på kroppen, når man spiller fodbold. Det gør det både sværere at se, bevæge sig og dermed også sværere at ramme bolden. Uanset hvor god eller dårlig man er til fodbold, så bliver alt vendt rundt med bumper ball, og det er et underholdende indslag, hvis man vil gøre enhver fodboldoplevelse sjovere. Det er derfor heller ikke til at vide, hvem der løber med sejren, da alt vende op og ned i dette spil.

 

Bumper ball er en oplagt aktivitet, når det er tid til at firmaet skal rykke væk fra kontoret for en eftermiddag. Eller for den vennegruppe som skal planlægge en polterabend, hvor pulsen gerne må stige. Med bumper ball er der nemlig ingen tvivl om, at underholdningen kommer til at være i top, og at dine kolleger eller venner får en god og uformel dag sammen.

Bumper ball til jeres firmaevent

 

Når et firmaevent skal stables på benene, må det som regel gerne være underholdende, og noget der kan få smilene ekstra frem. For en gangs skyld har man nemlig tid til at være sammen med sine kolleger på nye måder – og uden at der er deadlines, der hænger over hovedet eller møder man skal nå. Det kan derfor også være rigtig godt givet ud, hvis man planlægger en dag, hvor der er plads til, at man kan komme hinanden godt ved.

 

Til bumper ball får dine medarbejdere et sjovt og velfortjent afbræk, hvor I kan kaste jer ud i en aktivitet, som de færreste nok har prøvet. Det betyder også, at alle kommer ud i en udfordring, der er ny for dem. Det er nemlig oftest i disse situationer, at sammenholdet styrkes ekstra meget – det kræver nemlig, at der arbejdes ekstra godt sammen, hvis man vil være på det vindende hold. Bumper ball til firmaeventet kan derfor også være et godt indslag, hvis der skal være fokus på teambuilding. Man finder nemlig hurtigt ud af, hvor svært det bliver at ramme bolden, når man har en stor oppustelig bold på sig, som gør det hele mere udfordrende. Det kan derfor også være en fordel, hvis man kan arbejde godt sammen og guide hinanden, når man skal score mål.

 

Bumper ball kan derfor blive et sjovt indslag, hvor alle kollegerne får mulighed for at se hinanden fra nye sider – det bliver nemlig ikke meget mere uformelt end med et setup, som det her. Og hvor tit har man mulighed for det? Nogle er det nemlig et must, at man kommer i nye omgivelser, når ens medarbejdere skal lære hinanden bedre at kende, eller hvis du gerne som arbejdsplads vil ryste dem mere sammen.

Polterabend med bumper ball

 

Når en polterabend gerne må være fyldt med fysiske aktiviteter, så er bumper ball et must. Her er der alle gode muligheder for, at vennegruppen kan få et godt grin sammen. Og så er der også god mulighed for at teste om fodboldevnerne stadig holder stik, når man får en oppustelig bold over sig – det ændrer nemlig meget af måden, man kan spille på.

 

Bumper ball kan også være et sjovt indslag, hvis I elsker at konkurrere mod hinanden – der er nemlig garanti for, at alle kommer på dybt vand. Det gælder både, når man skal efter bolden, men især også når man skal rejse sig fra jorden med en bumper ball – det er nemlig ikke så ligetil.

 

Bumper ball kan være en god aktivitet, når man gerne vil planlægge en polterabend, hvor stemningen skal være i top. Der er nemlig ingen tvivl om, at humøret kommer til at være på sit højeste, når I først er hoppet i de oppustelige bolde. Den kommende brud eller gom kommer derfor også til at få en dag med masser af god energi, og en dag som ikke går i glemmebogen lige foreløbig – og hvem vil ikke gerne være med til at planlægge sådan en dag, når ens tætte ven eller veninde har en dag, som kun handler om dem.