burlesque

Er tiden inde til at finde en oplevelse, hvor man kan udfordre sine danseevner? Så er der alle gode grunde til at vælge burlesque. Burlesque er den perfekte kombination mellem teater og attitude, og så kan man opleve danseundervisning på en helt ny måde.

 

Burlesque og burlesque-shows har oprindelse helt tilbage til 1860, hvor dansere sammensatte shows med vovet dans. Populariteten har varet helt indtil i dag, hvor der er danseundervisere, som er med til at give en sjov oplevelse, når man bliver sat ind i, hvordan man danser i ægte burlesque-stil. Hvad end du vil have en anderledes oplevelse til en venindetur, polterabend eller med firmaet, så kan burlesque-undervisning være lige dét, du har ledt efter.

 

Ofte varer burlesque-undervisning i en times tid. Det er derfor også et godt indslag til at kickstarte en dag med – stemningen kommer nemlig helt sikkert til at være i top undervejs og bagefter.

Polterabend med burlesque

 

Til enhver polterabend er der aktiviteter, som kan gøre dagen ekstra særlig. Det gælder naturligvis også, når det kommer til at holde en polterabend for ens veninde, søster eller andet. Hvis I gerne vil prøve kræfter med dans på en helt ny måde, så kan et burlesque-event være lige det, I leder efter. Det kommer helt sikkert til at få nogle i gruppen på dybt vand, men det bliver helt sikkert også en oplevelse, hvor man kommer til at sænke paraderne endnu mere.

 

Sammen med en instruktør kan I få privatundervisning. Det betyder også, at der kommer ekstra meget fokus på at give jer en underholdende oplevelse. Det perfekte ved at vælge Hvis I gerne vil prøve kræfter med dans på en helt ny måde, så kan et burlesque-event være lige det, I leder efter. Det kommer helt sikkert til at få nogle i gruppen på dybt vand, men det bliver helt sikkert også en oplevelse, hvor man kommer til at sænke paraderne endnu mere.

 

Sammen med en burlesque-danser får I en oplevelse, hvor det 100 % er jer som gruppe, som er i fokus. Det gør selvfølgelig også oplevelsen helt særlig – for hvor tit får man lov til at få danseundervisning på helt tæt hånd.

 

Uanset hvor god man måtte være til at danse, så er burlesque er en sjov måde at bevæge sig på, og det giver helt sikkert anledning til en masse grin.

Firmaevent med burlesque

 

Ville det falde i god jord med et danseevent på din arbejdsplads? Hvis svaret er ja, så er der alle gode grunde til at vælge burlesque. Det er en sjov og underholdende måde, dig og dine kolleger kan være sammen på. Kombinationen af teater og dans gør også, at burlesque er ekstra underholdende – både at kigge på, men også når man selv skal prøve kræfter med det. Det giver derfor også dine medarbejdere mulighed for at få en uformel oplevelse sammen, hvor der helt sikkert kommer til at blive højt humør.

 

Burlesque kan være den perfekte start på et firmaarrangement, da det er med til at kickstarte den gode stemning. Nogle gange er det nemlig oplevelser som disse, som er med til at give et sammenhold, der er ekstra godt på arbejdspladsen. Det giver nemlig muligheden for, at man kan være sammen på en anden måde, end hvad man plejer. Der er nemlig plads til at være sammen uden, at det behøver at handle om arbejde og opgaver, der skal løses. Med et burlesque-event kan man som arbejdsgiver give en oplevelse, der er med til at styrke sammenholdet og arbejdsmiljøet. Man giver et velfortjent afbræk, hvor det kun er nogle hyggelige timer, som er på agendaen.

Burlesque med vennegruppen

 

Har du en vennegruppe, hvor I elsker at prøve nye ting? Så kan det være, at burlesque er lige det, I har ledt efter. Har kan I nemlig få en sjov oplevelse sammen, hvor I kan få afprøvet jeres evner med en dansestil, der er ud over det sædvanlige. Det er nemlig helt sikkert, at I kommer til at have en underholdende dag, som I kommer til at se tilbage på. Og så er det altid bare lidt federe, når man kan komme i underholdende situationer med ens tætteste venner. Og hvem ved – måske bliver det starten på en ny tradition.