Croquis tegning

Uanset hvor kreativ du måtte være, så er croquistegning et sjovt event at kaste sig ud i. Det er både for dig, som har en kunstner i maven, og for dig der godt kan lide nye udfordringer. Derudover er det et underholdende indslag til et firmaevent eller en polterabend. Især hvis indslaget gerne må være lidt anderledes.

Men hvad er det helt præcist, croquistegning er? Kort fortalt er croquistegning, tegning efter en levende model. Modellen er nøgen, og man har et par minutter til at tegne en stilling, indtil modellen skifter til den ny. Med den korte tid til hver skitse, skal man være effektiv til at lave hurtige tegninger. Der er derfor ikke noget at sige til, at det bliver til god underholdning, når tegningerne skal vises for hinanden.

Croquistegning til en polterabend

Når der skal planlægges en polterabend, så har man god mulighed for at skabe en kreativ og sjov dag, hvor man overrasker bruden eller gommen. Hvis du gerne vil komme med et anderledes indslag, så er det ideelt med croquistegning. Det er en underholdende måde at skubbe en polterabend i gang, da mange kan have berøringsangst med at tegne den nøgne model i starten af eventet. Det skifter dog hurtigt, når man sidder en gruppe sammen om den sjove opgave – for når man begynder at slappe af om opgaven, så oplever mange, hvordan energien får et boost.

Croquistegning er ideelt året rundt – men særligt hvis du vil byde ind med underholdning, hvor I kan sidde inde, læne jer tilbage og nyde et glas vin. Man kan oftest selv vælge, om man ønsker en kvindelig eller mandlig model. Uanset hvad du vælger, så kommer du nok til at tage fusen på den kammerat eller veninde, som skal giftes. Og for at øge spændingen ekstra meget, kan du holde croquis-eventet som en overraskelse lige til sidste øjeblik, hvis vedkommende får bind for øjnene. Uanset hvor seriøst man ønsker eventet skal være, så kan man også booke en instruktør med, som kan guide en til, hvordan man bedst muligt skitserer croquismodellen. Ofte så kommer de forskellige instruktører også med gode og humoristiske indslag, som kan sætte ekstra gang i croquistegningerne. Derudover så er det muligt at booke en croquismodel ud til det sted, hvor der holdes polterabend. Det kan gøre planlægningen en del nemmere.

En dag med god energi

Når det kommer til croquistegning, så er to helt sikre. Tegningerne der laves, bliver god underholdning i sig selv. Derudover bliver der helt sikkert noget at snakke om i lang tid efter eventet. Croquistegning er nemlig meget mere end et event, hvor der tegnes efter en levende model. Det er en kreativ måde, der kan skabes ekstra god energi i et selskab, da det kan få mange ud af deres komfortzone. Når man tegner, så har man typisk ikke særlig lang tid til hver stilling, modellen står i. Det betyder også, at man er nødt til at fokusere på det mere grove træk, hvis man skal nå i mål inden modellen flytter sig. Og her får man for alvor at se, hvad der har været fokuseret på ved croquismodellen.

Croquistegning – et sammenrystende firmaevent

Skal dit firma have en dag i teambuildingens tegn, så kan det være ideelt med et event, som er udover det sædvanlige. Med croquistegning får I en sjov måde at ryste kolleger sammen på. For ofte er det effektive ved teambuilding de samtaler, man kan få omkring det, man laver. Og ikke mindst de sjove indslag, som man kan huske tilbage på. Det er derfor ideelt at inddele en afdeling i flere hold, hvor de skal samarbejde omkring at lave den bedste croquisskitse. Lav eventuel setuppet sådan, at der til sidst skal kåres den mest kreative croquistegning.

De sjove ved tegningerne er også de mange fortolkninger, som alle hver især gør, når de tegner modellen. Derudover så er det også en underholdende måde at være kreativ på. Og så giver det et afbræk fra den mere seriøse hverdag, hvor man skal være på. Der opstår nemlig typisk en mere afslappende stemning, når man som kolleger får et godt grin sammen, hvis man skal ud på dybt vand med croquistegning.

Med et croquis-event til din arbejdsplads er der altså mulighed for en oplevelse, der ikke går i glemmebogen lige foreløbigt.