escape room

Escape room er for alvor blevet populært i Danmark. Et escape room er et levende spil, hvor man er en del af et mysterium eller en historie. Her handler det om at løse de udfordringer, gåder og mysterier, der er udviklet i det levende spil for at vinde spillet. Det er forskellige rum man vil bevæge sig ind i, for hver gang man løser en gåde eller et mysterium. Der er forskellige baner og temaer for hvert escape room. Her kan du vælge efter, hvilken sværhedsgrad man ønsker at kaste sig over eller hvilket tema der er mest interessant for en. Det kan være alt lige fra, at man skal opklare et mord, flygte fra et fangenskab eller at skulle bryde ind i en bank.

 

En bane skal som regel gennemføres på tid. Det kræver derfor, at man sammensætter et godt og stærkt hold, og det kræver at man er et hold sammen. Det kræver derfor, at man kan bruge hinandens skjulte evner, talenter og ikke mindst styrker til at knække koderne for at komme igennem banen. Det er ideelt for dig, som har et stort konkurrencegen, vil udfordres på din intelligens og som elsker dyrke din nørdet side.

Escape room til polterabend

 

Hvis du står og skal til at planlægge en polterabend for et familiemedlem, en ven eller en veninde, så er escape room helt ideelt. Her kan du for alvor få testet brudens eller brudgommens evner til at håndtere forskellige pressede og kritiske situationer. På denne måde bliver brudeparret også hærdet til det ægteskab, som de går i møde om lidt. Der vil også være udfordringer undervejs, som kræver at man kan samarbejde og kommunikere sammen.

 

For at kunne løse en bane kræver det at man er flere, da udfordringer i det enkelte mysterie kræver at man er mere end en eller to. Her vil escape room blive både en sjov og lærerig oplevelse, der kommer til at belyse sider af jeres vennegruppe som I ikke har set før nu.

 

Escape room vil være oplagt for jer som har været venner i mange år, og som er klar på at tage en ny udfordring ind i gruppen. Her kan I kun komme igennem, hvis I arbejder sammen som et hold og kender hinandens styrker og svagheder. I skal kunne kommunikere og hjælpe hinanden hele vejen igennem. Der er behov for alles opmærksomhed, nærvær og skarpe evne til at løse de forskellige koder, gåder og mysterier I vil blive mødt med undervejs.

Escape room til teambuilding

 

Som virksomhed kan det både være sundt og godt for alle parter at lave aktiviteter uden for firmaets vante rammer. Her kan dine medarbejdere sænke paraderne og komme til at mødes i et rum, hvor man kan lære hinanden bedre at kende. Hvis du derfor som virksomhedsejer eller ansvarlig for en afdeling står og skal finde på aktiviteter for teambuilding, vil det være ideelt med escape room. Hvert år er der mange virksomheder, der vælger at investere i at skabe et bedre sammenhold og arbejdsglæde blandt sine medarbejdere. Derfor vælger man at lave aktiviteter uden for firmaets fire vægge, for at styrke fællesskabet og miljøet på arbejdspladsen. Ved at vælge escape room er der garanti for en sjov og kreativ oplevelse for alle kollegerne. Det er en aktivitet, hvor alle kan være med uanset køn eller alder. Det handler i stor grad om at kunne samarbejde, kommunikere med hinanden og ikke mindst at komme til at lære hinandens styrker og svagheder at kende.

 

Du kan vælge at opstille et stærkt hold, en afdeling eller lave flere hold til at gennemføre det samme mysterie. Her kan du tage tid på, hvem der vil komme igennem banen hurtigst af alle holdene.

 

Der er mange forskellige scenarier og temaer at vælge imellem, hvorfor det måske godt kan have en relevans i forhold til, hvad du ønsker at opnå i forhold til virksomhedens. Det kan også generelt være en udfordring, du vælger at stille dine medarbejdere, da de skal udvikle deres samarbejdsevner. Det kan dermed også komme til fordel på arbejdspladsen både socialt og i forhold til de opgaver, de sidder med dagligt