fodboldgolf

Fodboldgolf er et forholdsvis nyt fænomen, der er blevet utrolig populært i Danmark. Det er en sportsgren, der oprindeligt stammer fra Sverige. Grundlæggende er fodboldgolf, som navnet måske antyder, en kombination af fodbold og golf. Reglerne er simple. Det handler om at få en fodbold igennem en bane med forhindringer på samme måde som i minigolf. I stedet for at det er en kølle, man bruger, så må man kun sparke til bolden med sine fødder. Her tæller hvert skud som et slag. Ligesom i golf vil der enten være 9 eller 18 huller, som man skal gennemføre for at fuldføre et spil. Der er som udgangspunkt mulighed for at spille to slags spil. Det ene handler om at få bolden i hul på færrest skud, hvor man til sidst tæller alle skuddene sammen ligesom i minigolf. Det andet spil handler om at man tager et enkelt hul af gangen. Her får den som har brugt færrest skud på det aktuelle hul et point. Der er dermed mulighed for at vinde op til 18 point ud af de 18 huller, der bliver spillet.

I Danmark åbnede den første fodboldgolf bane i 2006. Siden hen er der kommet mange flere baner rundt omkring i hele landet. Her søger de fleste gerne flittigt hen, når det begynder at bliver varmere i Danmark. Det sjove og gode ved fodboldgolf er at det henvender sig til både mænd og kvinder i alle aldre. Der er plads til mange timer sjov og hygge i fantastiske omgivelser.

Fodboldgolf som firmaarrangement

 

Nu har du muligheden for at blive årets chef ved at lave et hyggeligt arrangement i den friske natur. Trænger dine kollegaer til at få et frirum, hvor de kan hygge sig og komme tættere på hinanden, så er det ideelt med fodboldgolf. Her kommer I som virksomhed uden for firmaets fire vægge, hvor der er højt til loftet og konkurrencegenet for alvor bliver testet. Fodboldgolf er for de fleste et nyt territorium, hvorfor alle formentlig vil være på samme niveau. Det gør det derfor sjovere, når man skal dyste mod sine kollegaer. Der giver plads til at medarbejderne kan sænke paraderne og se nye sider af sig selv og dem man arbejder med til dagligt. Det er her man får gode oplevelser og samtaler sammen, der kan hjælpe med at styrke sammenholdet og båndet til hinanden. Det kan dermed også komme til gode på arbejdspladsen, da man vil stå stærkere sammen og være villige til at hjælpe hinanden, hvis der skulle være behov for det.

 

Ved at vælge fodboldgolf som aktivitet til enten teambuilding eller som firma event, vil der være rig mulighed for at teste sammenholdet og konkurrencegenet i virksomheden. Her kan I enten spille i to hold eller individuelt. Der er mulighed for at lave en lille konkurrence, hvor der kan være en præmie eller pokal på højkant til den eller dem, der vinder spillet. Det er dermed en oplagt aktivitet til at have lidt at snakke om, hvis I skal ud og spise bagefter eller når man møder ind på arbejde dagen efter.

Fodboldgolf til en polterabend

 

Hvis du står og skal planlægge en polterabend enten i foråret eller i sommerperioden, vil det være oplagt at vælge fodboldgolf. Her får i frisk luft, kommer ud i den smukke danske natur og får helt sikkert nogle gode grin med på vejen videre. Vi ser i dag både flere pige- og drengegrupper vælge fodboldgolf som en aktivitet under en polterabend. Det er en sportsgren alle kan være med på og som giver plads til at man både kan konkurrere og have det sjovt på samme tid. Der er derudover plads og mulighed for at I kan medbringe jeres egen alkohol, imens I tester jeres færdigheder på fodboldgolfbanen. Da I selv sætter tempoet for spillet, er der tid til at lave pitstops undervejs, hvor I kan nyde en øl, skåle eller få en bid mad.

Er I derfor en gruppe af konkurrencemennesker, der ikke vil tabe til hinanden, så er fodboldgolf det helt ideelle for jer. Her kan I med sikkerhed få pulsen op at køre, da de mindste fejl på banen kan koste jeres sejren. Der er derfor meget at vinde, som man kan bruge mod de andre under resten af polterabenden.