glaspusteri

Hvis du gerne vil prøve kræfter med at være glaspuster for en dag, så er det en oplevelse, du kan booke til en polterabend, firmaarrangement, fødselsdag eller andet, hvor det er tid til at prøve noget helt nyt. Glaspustning er en hel kunst i sig selv, og det er et håndværk, der kræver meget teknik. I hvert fald hvis man skal ende ud med et flot resultat.

 

I et glaspusteri får man lov til at forme glas ved at blæse gennem et rør, som har glødende gas i den anden ende. Man har naturligvis en professionel ved sin side, som ved præcis, hvordan du skal guides, når du selv skal prøve det. Og så er det også sjovt at se resultatet af det, man har lavet. Hvem ved – måske får du lavet noget helt unikt, som du kan bruge derhjemme?

Polterabend med glaspusteri

 

Vil du gerne være med til at planlægge en dag med anderledes aktiviteter, end hvad man normalt laver til en polterabend? Så kan det være, at en oplevelse på et glaspusteri vil falde i god smag. Med glaspustning er der alle muligheder for at udfolde kreativiteten, og opleve hvordan man har lavet glaskunst helt tilbage i tiden. Hvis den kommende brud eller gom elsker at være kreative, så er det et must med glaspusteri. Det er nu også et must, hvis I som vennegruppe gerne vil have jeres kammerat ud på dybt vand – det er nemlig en del sværere end det ser ud. Derfor er det også en sjov aktivitet, som ofte også giver et godt grin, når der skal pustet igennem for at forme glasset.

 

Når man gerne vil bruge noget af sin polterabend med i et glaspusteri, så ender man i hyggelige omgivelser, hvor der er god tid til at være kreative sammen. Det er nemlig også oplevelser som denne, som er med til at gøre enhver polterabend ekstra god. Man har nemlig mulighed for at få nye og gode oplevelser sammen – og naturligvis også ekstra kvalitetstid, før brylluppet står for døren.

Firmaarrangement med glaspusteri

 

Er tiden inde til, at din medarbejdere skal helt ud af deres rette element? Eller er det tid til en anderledes teambuilding-dag? Så kan den helt rette aktivitet være glaspustning. Her er der ingen tvivl om, at alle roller man normalt ser på arbejdet, bliver lagt fra sig. Her vil de fleste nemlig være på udebane. Og det er nemlig en af de ting, som kan være med til at styrke sammenholdet ekstra meget – altså når der er plads til at se hinanden fra nye sider. Det giver nemlig plads til nye samtaler og at man kan lære hinanden bedre at kende på kryds og tværs – og hvilket firma er ikke interesseret i det?

 

Glaspustning kan være en sjov og kreativ måde, man kan være sammen på. Det er oplagt, at en afdeling inddeles i grupper i en workshop – og så handler det om at komme bedst i mål med deres glaskunst. Vælg eventuelt at kåre det flotteste glaskunst sidst på dagen, det mest kreative glaskunst sidst på dagen eller at teamet med den bedste holdånd udpeges sidst på dagen. Når der laves konkurrencer som disse, som rykker folk ofte tættere sammen, da man er fælles om at nå bedst i mål med en opgave. Og selv hvis man ikke vinder, så får medarbejderne helt sikkert en hyggelig dag ud af det.

 

Dage som disse kan være godt givet ud i firmaet. Når hverdagen er travl, så er det nemlig ikke altid, at der er tid til at stoppe op i fællesskab. Netop den mulighed er der, når man tager en dag ud af kalenderen til teambuilding eller en ryste-sammen-tur. Det kan derfor også være ideelt, at man vælger aktiviteter, som er nye for de fleste – det kan nemlig være med til at sætte en ekstra uformel tone, da alle kollegerne kommer på lige dybt vand.

 

Nogle timer på et glaspusteri kan naturligvis bare være en blandt flere aktiviteter, som medarbejderne skal gennem. Det gode ved denne oplevelse er dog, at det er noget, som alle kan være med til – og så kommer man i omgivelser, der er alt andet end formelle, og det kan bestemt også være tiltrængt.