gokart

Nu har du muligheden for at udstyre dig med en gokart på en professionel racerbane uden at skulle tænke på fartbegrænsning, trafiklys og zoner, hvor du ikke må overhale. Gokart er en aktivitet, både for drenge og piger, hvor teknikken i ens kørsel kommer til at blive afgørende for at kunne snuppe sejren.

Gokart som firmaevent

Er du enten ansvarlig for en afdeling eller for hele virksomheden, kan det være aktuelt at anvende gokart til enten teambuilding eller, hvis I trænger til at få sjove timer sammen i virksomheden. Der er rigtig mange virksomheder, der hvert år vælger at investere i kulturen og sammenholdet i virksomheden ved at bruge tid med medarbejderne uden for arbejdstiden. Der sker noget nyt og interessant, når man som team bevæger sig ud fra de sædvanlige rammer. Det er her, at både venskaber og relationer styrkes, da man sænker paraderne og møder de mennesker, man arbejder med til dagligt under andre forhold.

 

På gokartbanen er i alle i samme arena og måske endda lige grønne. Det kan derfor være med til at sætte rammerne for, at I kan overraske jer selv, men også hvor kollegerne kan se enten den vilde eller forsigtige side af hinanden, som man måske ikke er bekendt med på arbejdspladsen.

Skab et bedre arbejdsmiljø gennem et gokart-event

 

Hvis du går og drømmer om at skabe en arbejdsplads med gode relationer og et godt kollegaskab, så er det vigtigt at vise medarbejderne, at du tror på teamet. Det kan du blandt andet gøre ved at lave aktiviteter sammen uden for arbejdspladsen. Her er gokart det oplagte valg, fordi det skaber plads og sætter rammerne for, at man kan grine, hygge og få testet sit konkurrence-gen. Det er også et event, hvor I kan køre sammen som hold på skift eller individuelt, hvorfor der er mange, der bruger det som en aktivitet til teambuilding. Ved at skabe sjove oplevelser og minder, som du gør ved at arrangere et gokart-event, er der noget at tale om, når man møder på arbejdet dagen efter.

Gokart til polterabend

 

En polterabend er en uforglemmelig dag, hvor ens nærmeste har planlagt en dag for brudeparret med sjove aktiviteter, der til sidst ender ud med en festlig begivenhed. Er I derfor ved at planlægge en anderledes og sjov polterabend, for enten gommen eller bruden, er gokart det helt ideelle valg. Især hvis gommen eller bruden er kendt for at have god energi eller en trang til at køre lidt for stærkt i trafikken. På gokartbanen kan de nemlig slippe den indre fartdjævel løs og I har alle mulighed for at vise jeres færdigheder som racerkører. Når I derfor vælger et gokart-event, er der med garanti lagt op til en fantastisk start på dagen med sved på panden, gode grin og samtaleemner, der kan diskuteres under hele dagen.

 

Hvis I er en drengegruppe eller pigegruppe med et særligt konkurrence-gen, vil det uden tvivl være højdepunktet for dagen, da et gokart-event summer af konkurrence, adrenalin og masser af sjove oplevelser, som I vil kunne huske tilbage på. Der er en stor fordel i at kunne gå derfra med sejren ovenpå nogle intense, sjove og spændende runder, hvor alt kan vende på en tallerken fra runde til runde.

 

På dagen hvor I skal køre gokart, vil I kunne opstille kriterier eller konkurrencer, som kan indløse en præmie til vinderen. I kan dermed lave jeres eget event eller konkurrence, hvor der f.eks. er en præmie til den, der kører den hurtigste runde, den der kommer først i mål, eller gennem en knockout cup. Her vil I enten kunne få eventarrangøren til at stå for en præmie, eller I kan naturligvis også selv medbringe jeres egen pokal eller præmie til vinderen.

Lær jeres vennegruppe bedre at kende på gokartbanen

 

I kender sikkert hinanden så godt, at I har en god idé om, hvem der er fartbøllen, den forsigtige, den kreative og den kyniske af jer. Men når først startskuddet lyder, og I først er i gang, kommer det helt sikkert bag på jer, hvem der overrasker, og hvem der falder igennem. Det kan særligt være i pigegrupper vi ser, hvem der for alvor overrasker, når I træder ind på banen.

 

Når det er sagt, så er gokart både sjovt og hyggeligt, uanset om man synes, det er det fedeste i verden, eller hvis man synes, det er grænseoverskridende at sætte sig ind i en gokart. I er med til at sætte rammerne for den stemning, der er på banen, og hvad I ønsker at få ud af jeres event.