Lasergames

Har du drømt om at gå i krig sammen eller mod dine venner, familie eller kollegaer? Nu har du muligheden for at se dem i en krigssituation, hvor det handler om liv eller død gennem lasergames. Fordelen ved lasergames er at du slipper for at skyde med kugler eller blive udsat for smerte, da det hele foregår med laserpistoler. Her vil I blive udstyret med våben og sensorer på bryst, ryg og hovedet. Når først du hører startskuddet, så er det enten alle mod alle eller to hold der skal dyste mod hinanden. Her bliver jeres kondition, form og kampstrategi for alvor testet. Hvem er hurtigst, smartest og mest snedig til at vinde en krig mod hinanden, det vil tiden vise i lasergames. I bliver placeret på en konstrueret kampbane, hvor der vil være to baser og en masse forhindringer I skal igennem, for at komme hen til fjenden. Det handler derfor om at kommunikere og arbejde sammen som et hold, så I ikke mister kampstyrke, når det store slag skal afvikles.

 

Der er mange forskellige spil man kan spille i lasergames. Det er derfor underordnet om I er en større eller mindre gruppe, for at få det fulde udnytte af spillet og banen. Der er både mulighed for at spille deadmatch, hvor I er to hold, der spiller, indtil alle på modstanderens hold er døde. Det er det man typisk kender fra computerspil som Counter Strike, bare hvor det her er i virkeligheden. Herudover er der spil som “capture the flag”, hvor det handler om at modstanderholdet skal hente sit flag hos fjenden og placere det i sin egen base. Bliver man dræbt, mens man har flaget, skal det afleveres tilbage til fjendens base.

 

Der er spil for enhver smag og temperament, hvorfor I med sikkerhed for en oplevelse for livet, når I kaster jer over lasergames. Find dit lokale sted hvor du kan prøve lasergames.

Lasergame som firmaarrangement

 

Hvert år investerer virksomheder rundt i hele landet i aktiviteter for at styrke fællesskabet, sammenholdet og relationerne på arbejdspladsen. Det er både for at investere i det sociale på arbejdspladsen, men også for at øge arbejdsglæden. Her handler det om at tage sine medarbejdere ud fra de vante omgivelser fra arbejdspladsen til et sted, hvor de kan vise nye sider af sig selv og lære sine kolleger bedre at kende. Hvad er sjovere end en omgang krig mellem de forskellige afdelinger i virksomheden. Her vil dem med et stort konkurrencegen for alvor blive tricket til at gøre, hvad de kan for at vinde. Det kræver at man kan samarbejde på højt plan, kommunikere sammen under højt pres og at man har en fælles strategi, som alle løber efter sammen, for at få succes på banen. Der kan også være elementer, som man kan tage med hjem på arbejdspladsen. Her kræver det også, at dine medarbejdere skal kunne samarbejde og kommunikere på tværs af afdelinger, selv i de tider hvor der er højt pres og tryk på.

Lasergame til en polterabend

 

Er du på jagt efter en spændende og sjov aktivitet til en polterabend, som er ud over det sædvanlige? Så er lasergames et sikkert valg, hvis du er på jagt efter en aktivitet der giver sved på panden og får pulsen op. Her kan du allerede fra morgenstunden få aktiveret alle jeres sanser i en åben krig mod hinanden. I kan vælge at køre alle mod bruden eller gommen, eller lave to fair hold. Der er garanti for en høj puls, et adrenalin kick og en masse gode grin I vil kunne kigge tilbage på. Det er dermed en mulighed for at se gommen eller brudens reaktionsevner og ledelsesfærdigheder, hvis I en dag skal i krig sammen. Der er mulighed for, at man kan sætte en personlig score på alle spillerne, som tæller antal dræbte, og point I får sammen som hold. Her vil I kunne se til sidst, hvem der skal føre flokken, hvis I en dag skulle i krig sammen.

 

Der findes mange forskellige steder rundt i landet, hvor der er mulighed for at prøve lasergames. Der vil naturligvis være forskel på banerne, da det bliver lavet individuelt fra sted til sted.