Anders Møller – Magic

Anders Møller – Magic

Vil I gøre jeres kommende fest til en helt uforglemmelig og speciel oplevelse for jeres gæster? Med sin charmerende stil vil Anders med sit efterspurgte trylleshow sørge for, at jeres gæster får en oplevelse fyldt med smil, højlydt latter og ikke mindst stor forbløffelse! Perfekt til privatfesten, julefrokosten sommerfesten etc.

Med magisk underholdning går man aldrig galt i byen. At leje en tryllekunstner til festen, som kan sit kram kan trække jeres fest op på et helt nyt niveau. Anders Møller har tryllet i mere end 10 år, og har tryllet til alle slags arrangementer over hele landet. Han laver et trylleshow med stor fokus på høj underholdningsværdi og stor publikumsinteraktion. Jeres gæster kommer til at skraldgrine mens de sekundet efter sidder i dyb forundring, når Anders får det umulige til at blive muligt.

 

Anders blander en masse humor og selvironi ind i sit show, og jeres gæster vil derfor få grinet godt og grundigt igennem. Med sine charmerende stil sikre Anders at jeres fest bliver taget op på et nyt niveau!