Klaus Mulbjerg

Klaus Mulbjerg

Tryllekunstner og komiker Klaus Mulbjerg er garant for charmerende og stilfuld magisk underholdning til enhver lejlighed.

”Det hæsblæsende show må placere Klaus Mulbjerg på ønskelisten hos enhver virksomhed eller privat, der sætter næsen op efter at få en overraskende og morsom aften” (AlfaBeta A/S)

Der er kort sagt tale om en fælles grineoplevelse og tankevækkende trylleri, når Klaus Mulbjerg leverer et tempofyldt show bestående af stand-up komik og stærk magi.

“Det var en forrygende god underholdning for os – der tales stadig om det på kontoret.” (Laila R. Laursen, DSB)

Tryllekunstner Klaus Mulbjerg blander det bedste fra stand-up-komikkens verden med det bedste fra trylleriets verden, hvilket resulterer i et unikt show i international klasse.

Klaus optræder også på engelsk.

Klaus Mulbjerg (født 1975) har været professionel tryllekunstner og entertainer siden 1995, og har optrådt til et utal af private fester og firma-arrangementer over hele landet.

“Klaus Mulbjerg var en fantastisk kickstarter på vores julefrokost, og leverede et virkeligt godt show i særklasse. Hans hurtig-snakkende stil fangede lynhurtigt alles opmærksomhed, mens vi blev underholdt af den fine blanding af trylleri og stand-up…Flere fra selskabet havde set tryl/stand up før, men alle var enige om, at Klaus’ show var det mest underholdende.” (Danish Re)

Tryllekunstner Klaus Mulbjerg har medvirket i både film og TV, samt vundet priser for sin optræden i både ind-og udland.

Ud over egne shows er Klaus også konsulent og idémand på andre artisters live shows samt på film og TV.