Walther – Event Magic

Walther – Event Magic

Min mission er at skabe gode minder og få selskabets gæster til at grine så meget som muligt, samtidigt med at de forbløffes og forundres over umulige trylletricks og mentale illusioner.

Underholdningen er i højsædet, når jeg indtager rummet, og der er garanti for unikke og uforudsigelige oplevelser, da involvering af publikum har stor betydning for showets afvikling.

På samme måde som feriefotos er mere interessante, når de forestiller personer, man kender, så stiger underholdningsværdien gevaldigt, når det er personer fra selskabet, der er med oppe på scenen og få en magisk oplevelse.

Hvorfor vælge mig til dit event?

Søger du en erfaren tryllekunstner, der har mange shows bag sig? Og søger du en tryllekunstner, der går meget op i at skabe de bedste rammer og forhold undervejs i hele processen? For selvom det står på sjov og ballade under showets afvikling, så gør jeg alt, hvad der står i min magt for at give dig en god oplevelse – både før, under og efter showet.

Det er min højeste prioritet at sikre, at din fest eller dit event bliver succesfuldt og mindeværdigt. Jeg er en professionel entertainer, der tillægger kundeservice og samarbejde stor betydning.

Kan man virkelig læse tanker?

I dag findes der utallige typer af tryllekunstnere, der alle bruger deres egen personlighed og stilart til at trække publikum ind i deres univers. Det kan være alt lige fra traditionel fingerfærdighed og klassiske afledningsmanøvrer til hypnose og mind control. Det kan derfor være svært at klassificere tryllekunstnere, mentalister og magiske entertainere under én og samme hat.

Mange af de ting jeg udfører på scenen, kan nemt betragtes som værende direkte tankelæsning, og det er utroligt imponerende at overvære eller opleve på egen hånd. Jeg gør nemlig ofte brug af manipulation med den menneskelige psyke og udnytter vores tankemønstre til at skabe nogle effektive effekter og overraskelser. Det er på ingen måde farligt, men det er en indirekte demonstration af, hvor nemt man som menneske kan blive narret af sine sanser og perception. Mit show er derfor ikke klassisk visuelt trylleri, hvor duer og andre farverige rekvisitter trylles væk og frem igen. Derimod er det en blanding af psykologisk suggestion, mind control og tydning af kropsprog, som jeg anvender til at forudsige folks tanker og eksempelvis afsløre løgn.

Der er naturligvis også tilsat et gran gedigen fingerfærdighed, som jo er en af de vigtigste færdigheder i en tryllekunstners arsenal.
Mit showet er en magisk kombination af trylleri og comedy med fokus på publikumsinteraktion og dynamik. Det er derfor ikke kun mig, der står oppe på scenen. Jeg indrager flittigt publikum undervejs i showet. Hovedsageligt vil folk blive involveret fra siddepladserne, men der vil også blive inviteret en enkelt gæst eller to med op op på scenen.

Showet varer ca. 30-35 minutter, men er fleksibelt så det kan gøres længere eller kortere, hvis du ønsker.